Valmistame nelja tüüpi pideval tööreziimil töötavaid pöörleva rootoriga emulgeerimisseadmeid stabiilsete homogeensete emulsioonide, suspensioonide ja pastade valmistamiseks.

  1. Emulgaator ERV-2 toiduainete ( majonees, ketsup, kastmed ) valmistamiseks.
  2. Emulgaator ER emulsioonide ( küttesegud vee ja masuudi baasil, vesiemulsioonvärvid ja liimid ) valmistamiseks.
  3. Dispergaator 3Y bioloogiliste ( kosmeetika kreemid ) ja mineraalsete ( fosfokipsi segud, masuudi jäätmed ) pastade ja suspensioonide valmistamiseks.
  4. Homogenisaator 1H4 loomsetest ( kohupiim, kala, maks, liha ) ja taimsetest ( maapähklid, päevalille seemned, kakaooad ) materjalidest pastade valmistamiseks.

Emulgeerimisseadmete projekteerimisel ja valmistamisel lähtume töödeldavate materjalide omadustest ( viskoossus, tahke faasi peensus, temperatuur jne.) ja tellijapoolsetest nõuetest seadme sidumiseks konkreetsesse tootmisprotsessi. Võime komplekteerida emulgeerimisseadme abiseadmetega materjali eelnevaks segamiseks, doseerimiseks jne.